Pure Bio Cosmetics | kvk: 57537097 | Tel: 0641039728 |info@purebiocosmetics.nl

Sweet Almond Oil

//Sweet Almond Oil

Sweet Almond Oil

Sweet Almond Oil 100% biologische kwaliteit en door koude persing gewonnen uit de amandelboom (Prunus Dulcis). De olie bevat zachte en vitale stoffen die goed zijn voor de verzorging van droge en gevoelige huid. Het bevat onverzadigde vetzuren, linolzuur en is rijk aan E- en Bvitaminen. Het is uiterst zuurarm, bijzonder mild voor de huid en is het aan te bevelen voor de verzorging van de gevoelige baby-, kinderen volwassenhuid.De huid wordt door het gebruik van amandelolie zacht en soepel. Deamandelolie heeft een kalmerende werking waardoor de droge, geïrriteerde en rijpe huid ook van deze verzorging kan profiteren. De huid blijft zijn natuurlijke vocht behouden en de elasticiteit van de huid verbeterd. De Amandelolie kan het risico van zwangerschapsstrepen verminderen.

2016-04-18T06:08:14+00:00