Pure Bio Cosmetics | kvk: 57537097 | Tel: 0641039728 |info@purebiocosmetics.nl
Revolution Slider Error: Slider with alias home3-rs not found.
Maybe you mean: 'Avada_Full_Width' or 'Avada_Page_Slider' or 'Avada_Small_Slider' or 'captions_tall'
/Shop Full Width/
­
 • Argan zeep

  €125.00
  Arganium Arganolie van Pure Bio & Cosmetics is de beste olie voor uw huid! De antioxidanten die van nature aanwezig zijn in Arganium Arganolie herstellen en voeden uw huid. Arganium bestrijdt de lijntjes, vlekken en rimpels in uw gezicht. Arganium heeft de natuurlijke kracht om uw huid te beschermen, te hydrateren en te verjongen en zit van nature boordevol vitamine E, vetzuren Omega 6 en Omega 9. Omega 6 vermindert het vochtverlies, hierdoor gaat uw huid stralen. Omega 9 is verantwoordelijk voor een optimale elasticiteit van de huid, hierdoor wordt uw huid soepel en sterk. Waar is het goed voor: Rimpelreducerende kwaliteiten en geschikt bij een beschadigde en rijpe huid. Geschikt voor normale tot droge huid. Gebruiksadvies gezicht 1. Moisturizer: Na het reinigen van de huid gebruikt u een aantal druppels Arganium Argan olie, deze masseert u op uw huid, zowel in de ochtend als in de avond. 2. Serum: Na het reinigen van de huid gebruikt u een aantal druppels Arganium Argan olie voor het aanbrengen van uw gezichtscrème of uw voegt de olie toe aan uw crème. 3. Hydraterende toner: Voeg een paar druppels Arganium Arganolie toe aan de Premium Rozenlotion van Pure Bio & Cosmetics. 4. Dewy make-up: Voeg een druppel Arganium Arganolie toe aan je bronzer, bb cream of foundation voor een mooie glow. 5. Gezichtsmasker: Voeg een paar druppels Arganium Arganolie toe aan de Extra natural of Lavendel kleimasker van Pure Bio & Cosmetics. Let op: Het is niet toegestaan om met Arganium te zonnen.
 • Arganium Arganolie van Pure Bio & Cosmetics is de beste olie voor uw huid! De antioxidanten die van nature aanwezig zijn in Arganium Arganolie herstellen en voeden uw huid. Arganium bestrijdt de lijntjes, vlekken en rimpels in uw gezicht. Arganium heeft de natuurlijke kracht om uw huid te beschermen, te hydrateren en te verjongen en zit van nature boordevol vitamine E, vetzuren Omega 6 en Omega 9. Omega 6 vermindert het vochtverlies, hierdoor gaat uw huid stralen. Omega 9 is verantwoordelijk voor een optimale elasticiteit van de huid, hierdoor wordt uw huid soepel en sterk. Waar is het goed voor: Rimpelreducerende kwaliteiten en geschikt bij een beschadigde en rijpe huid. Geschikt voor normale tot droge huid. Gebruiksadvies gezicht 1. Moisturizer: Na het reinigen van de huid gebruikt u een aantal druppels Arganium Argan olie, deze masseert u op uw huid, zowel in de ochtend als in de avond. 2. Serum: Na het reinigen van de huid gebruikt u een aantal druppels Arganium Argan olie voor het aanbrengen van uw gezichtscrème of uw voegt de olie toe aan uw crème. 3. Hydraterende toner: Voeg een paar druppels Arganium Arganolie toe aan de Premium Rozenlotion van Pure Bio & Cosmetics. 4. Dewy make-up: Voeg een druppel Arganium Arganolie toe aan je bronzer, bb cream of foundation voor een mooie glow. 5. Gezichtsmasker: Voeg een paar druppels Arganium Arganolie toe aan de Extra natural of Lavendel kleimasker van Pure Bio & Cosmetics. Let op: Het is niet toegestaan om met Arganium te zonnen.
 • Premium Cactusvijgolie van Pure Bio & Cosmetics is de beste wondermiddel tegen rimpels en beschadigde huid. Pure anti-aging, pure cactusvijg olie van de allerbeste kwaliteit. Premium Cactusvijg olie is het meest krachtige natuurlijke schoonheidsproduct gemaakt van natuurlijke producten. Niet voor niets wordt het de ‘platinum olie’ genoemd. De olie zit boordevol krachtige antioxidanten, is licht van textuur en laat een zijdezachte sluier achter op het gezicht. Het niveau aan essentiële vetzuren (Omega 6 en 9) in deze natuurlijke cactusvijg olie is uitzonderlijk. Voor een optimale verzorging zitten er bovendien vitamine E en delta 7 stigmasterol in. Deze zeldzame combinatie van krachtige, natuurlijke antioxidanten is het ultieme wapen tegen rimpels. Het resultaat? Minder fijne lijntjes en een stevige, egale huid. Let op: Het is niet toegestaan om met Premium Cactusvijg olie te zonnen.
 • De poeder is uitsluitend bereidt met Ghasoul vulkanische klei, welke is gedolven in het Atlasgebergte in de Moulouyavallei, ongeveer 200 kilometer buiten de stad Fes (Marokko). Ghassoul is de enige kleisoort die ondergronds gewonnen wordt, soms wordt er met explosieven gewerkt om de grond open te breken, daarna wordt de klei handmatig uitgegraven. Vervolgens worden de onzuiverheden handmatig verwijderd uit de klei en onder de zon gelegd om te drogen (dit duurt ongeveer 2 dagen). Wanneer de klei droog is, wordt het naar de fabriek in Fes gebracht, waar het opnieuw gewassen wordt. Wat maakt de Natural Vulkanische Kleimasker van Pure Bio & Cosmetics masker zo bijzonder? De masker bestaat volledig uit de Ghassoul klei, deze klei heeft een hoogabsorberend gehalte, hoger dan andere cosmetische kleisoorten. Tevens is de klei opgebouwd uit meerder lagen, de middelste laag kan grote hoeveelheden water absorberen. Wanneer je de poeder mengt met water ontstaat er dan ook een geelachtige, haast fluffy textuur die effectiever is dan andere kleisoorten in het reinigen van huid en haar. Natural Vulkanische Kleimasker is rijk aan de mineralen silica, magnesium, kalium en ijzer. Deze mineralen geven de masker een lading, hierdoor trekt het de positief geladen toxines aan, wanneer je het aanbrengt op de huid. Deze lading geeft de masker zijn reinigende en ontgiftende werking. De meeste klei maskers zijn vrij basis, wat betekent dat de pH eigenlijk te hoog is voor de huid. Zelfs al meng je het met water. De pH van de Natural Vulkanische masker schommelt echter zo rond de 6.9-7.5 en is daarmee dus beduidend lager. Natural vulkanische kleimasker is hierdoor milder voor de huid.
 • Aanbieding!
  Premium Cactusvijgolie van Pure Bio & Cosmetics is de beste wondermiddel tegen rimpels en beschadigde huid. Pure anti-aging, pure cactusvijg olie van de allerbeste kwaliteit. Premium Cactusvijg olie is het meest krachtige natuurlijke schoonheidsproduct gemaakt van natuurlijke producten. Niet voor niets wordt het de ‘platinum olie’ genoemd. De olie zit boordevol krachtige antioxidanten, is licht van textuur en laat een zijdezachte sluier achter op het gezicht. Het niveau aan essentiële vetzuren (Omega 6 en 9) in deze natuurlijke cactusvijg olie is uitzonderlijk. Voor een optimale verzorging zitten er bovendien vitamine E en delta 7 stigmasterol in. Deze zeldzame combinatie van krachtige, natuurlijke antioxidanten is het ultieme wapen tegen rimpels. Het resultaat? Minder fijne lijntjes en een stevige, egale huid. Let op: Het is niet toegestaan om met Premium Cactusvijg olie te zonnen.
 • De Bio Extra Vierge Amandelolie zorgt voor een verzachtende huid, is voedend en reguleert het vochtgehalte in de huid. Daanaast gaat de olie rimpelvorming tegen, stimuleert het de doorbloeding en de haargroei. De olie is geschikt voor de zeer gevoelige huid, verouderde huid (maakt de huid zacht en glad), huidproblemen (eczeem, psoriasis, jeuk, zonnebrand), stria, make-up remover, kraaienpoten, ruwe handen, voetkloven en zelfs geschikt voor babyverzorging (luieruitslag) enhet verwijderen van berg (op babyhoofdjes). Let op: Het is niet toegestaan om met Amandelolie te zonnen.
 • 100% Biologisch Premium rozenwater van Pure Bio & Cosmetics is de beste reinigenslotion voor uw huid! Het bevordert de bloedcirculatie, hydratreert, zuivert, en kalmeert de huid. De anti-aging eigenschappen houden de huid soepel, zacht, glad en fris. Het gebruik van Rozenwater is effectief gebleken bij het verminderen van littekens, rimpels en het verkleinen van de poriën. Bovendien heeft rozenwater een aangenaam verkoelende werking. Door het uiterst zachte en milde karakter geschikt voor de meest gevoelige huidtypen, maar ook bij acne (vanwege de antibacteriële eigenschappen) en huidirritaties. Rozenwater ruikt bovendien ook erg lekker en kalmeert de zintuigen.